lørdag 4. februar 2012

Karmøymarsjen #4 og #5

Melstokkevatn
Nå har jeg lagt ut to nye cacher langs traséen "Karmøymarsjen". Det har blitt vinter på Karmøy, men dagen jeg la de ut var det lite snø. I dag ble cachene publisert, og et 10 cm. snølag har lagt seg over marka. Jeg er derfor spent på om noen finner disse så lenge snøen ligger...

For en kortere tur på ca. 2 t. kan du bruke turbeskrivelsen og kartet under, eller se på Goturen.

Karmøymarsjen #4 Melstokkevatn


Den fjerde i rekken av cacher som blir plassert langs trasèen til Karmøymarsjen. Du vil gå på stier i villmark, og godt fottøy er bra å ha. Denne cachen er plassert ved en nydelg rasteplass, i et lunt område. FTF får en premie som kan bringe lykke :-) Boksen er 0,8 ltr.

Ved Melstokkevtn har du tilbakelagt 5 km, dersom du startet ved Karmøymarsjen #1. Det er opptil 2 t gange hit, og en rast i bakken er perfekt her, i et lunt område, sittende ved vannkanten.

Distanse fra start: 5 / 21 km


Karmøymarsjen #5 Bolleshaugane


Den femte i rekken av cacher som blir plassert langs trasèen til Karmøymarsjen. Nå har du S.Sålefjell i sikte, Karmøys høyeste fjell. Du befinner deg mellom berg, lynghei og myr, og er midt i det villeste av Karmøyheiane. FTF får en premie som kan bringe lykke :-) Boksen er 0,8 ltr

Ved Bolleshaugane er det mange veivalg. Her går stiene på kryss og tvers, men landskapet endrer seg hvert 10.minutt man går. Det er kupert og vakkert, og det skal få høydemeter til, for å få fin utsikt i området. Området er utstyrt med mange plankebroer, men det er stort sett behov for godt fottøy i området.

Distanse fra start: 7 / 21 km

Trykk på kartet for mer detaljert kart og bilder

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar